En Son Filmler :

Antalyaspor - Galatasaray Maçı Canlı İzle Justin Tv


Antalyaspor - Galatasaray Maçı Canlı İzle Justin Tv..Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak Galatasaray, galibiyet hesapları yapıyor..

15 Eylül 2012 Cumartesi 
Antalyaspor - Galatasaray Maçı Canlı İzle Justin Tv

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan Medical Park Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasını hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

Ligde geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan ve liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılar, zorlu rakibi Medical Park Antalyaspor'a puan kaptırmamak ve zirvedeki yerini korumak istiyor.

Sezona deplasmanda 3-1'lik Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayan ancak ardından kendi seyircisi önünde Kayserispor'u (3-0) ve rakip sahada da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u (1-0) mağlup etmeyi başaran Medical Park Antalyaspor, topladığı 6 puanla 2. sırada bulunuyor.

Galatasaray, Antalyaspor'u son yıllarda yenmekte bir hayli zorlanıyor. Toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde olan Medical Park Antalyaspor, son dönemde ise rakibine adeta kök söktürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 11 maçtan 8'inde rakibinden puan almayı başardı. İki takım arasındaki son 11 lig maçında taraflar 3'er galibiyet alırken, 5 maç da berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın geçen sezon yenemediği tek takım
Galatasaray, şampiyon olarak tamamladığı geçen sezon Süper Lig'de sadece Medical Park Antalyaspor'u yenemedi.

2011-2012 sezonunda karşılaştığı 17 rakibinden 16'sını en az bir kez mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, Akdeniz temsilcisiyle Antalya'da 0-0, İstanbul'da ise 1-1 berabere kaldı.

Ligde 35. randevu
Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor lig tarihinde 35. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında ligdeki rekabet 1982-83 sezonunda başlarken, Galatasaray, rakibini iç sahada 2-0, deplasmanda da 1-0 yenmişti.

Tarafların ligde şimdiye dek yaptığı 34 maçın 21'ini Galatasaray, 6'sını Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların toplamda attıkları 60 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 30 gol kaydetti.

Öte yandan, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Cris de Galatasaray formasıyla ilk maçına Medical Park Antalyaspor karşısında çıkma fırsatı bulacak.            
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Copyright © 2014. Film İzle, HD Film izle, Bedava Film izle - All Rights Reserved
Template Created by Film izle Published by Full film izle
Proudly powered by Blogger